Søk
CATERING MENY
    Menu Close

    KALDE RETTER

    banner

    Kombiner både kalde og varme tapasretter for å sette sammen ditt eget drømme tapasbord!

    Å velge dine egne favoritter til din tapasbuffet kan gi deg en skreddersydd cateringopplevelse som passer dine egne krav og preferanser. I denne menyen tilbyr vi et bredt utvalg av kalde retter som det kan velges fritt fra. For å sikre at alle gjestene blir mette, anbefaler vi å tenke gjennom hvor mye mat dere trenger, og vi anbefaler å bestille mellom 6-12 retter pr. person, avhengig av størrelsen på ditt arrangement og antall gjester. Fra kalde retter som spekemat med tilbehør, vår gode bruschetta, serranoskinke og melon, til flere typer wraps, lakseloin med avokadopintxos og klassiske småretter som olivenmanchego og aioli vil du finne noe for enhver smak.

    Når du velger dine egne tapasretter, er det viktig å vurdere mengden av hver rett for å sikre at det er nok til alle gjestene dine. Vårt team på Matspecialen er alltid klare til å hjelpe deg med å velge riktig mengde av hver rett, slik at du kan være trygg på at alle gjestene vil bli mette og fornøyde. Enten du skal arrangere en bursdagsfeiring, et bryllup eller en bedriftsfest, kan du være sikker på at vårt brede utvalg av smakfulle alternativer vil imponere dine gjester.

    Så hvis du ønsker å velge dine egne tapasretter for din neste cateringopplevelse, kan vi hjelpe deg med å skape en unik og smakfull meny.

    Velg Matspecialen for din neste tapasbuffet, og vi garanterer at dine gjester vil elske det!

    Les mer
    Se som Nett Liste
    SORTER
    ETTER:
    Spekemat med ost

    SPEKEMAT OG OST

    Nyskåret Serranoskinke, spicy chorizo og rustikk salami fra Ask gård serveres med manchego ost og toppes med oliven og fiken. Her får du mye godt i samme servering!

    Pris pr. porsjon
    kr 70
    Bruschetta med chorizo

    BRUSCHETTA MED CHORIZO

    Nystekt baguette smøres med pesto og toppes med skiver av chorizo og tomat. Et generøst dryss med parmesan ost over det hele og bakes ferdig i ovnen. Nam!

    Pris pr. porsjon
    kr 48
    Serranoskinke og melon

    SERRANOSKINKE OG MELON

    Nyskåret Serranoskinke legges opp med raus hånd sammen med saftig Canteloupe melon. En populær klassiker alle liker og som egner seg spesiellt god i den varmere delen av året!

    Pris pr. porsjon
    kr 48
    BBQ-marinert roastbiff

    BBQ-MARINERT ROASTBIFF

    Nyskåret hjemmelaget roastbiff marineres i klassisk BBQ-saus. Anrettes med kjærlig hånd og toppes med ruccula salat og revet parmesan. Denne må dere bare prøve!

    Pris pr. porsjon
    kr 48
    Wraps med røkt laks

    WRAPS MED RØKT LAKS

    Fersk "Tortilla" hvetelefse smøres med kremost, røkt laks og grønn salat. Det hele rulles opp og skjæres i pene biter. Enkelt og godt!

    Pris pr. porsjon
    kr 48
    Wraps vegetar

    WRAPS VEGETAR

    Fersk "Tortilla" hvetelefse smøres med kremost, grønnsaksblanding med avokadokrem og grønn salat. Det hele rulles opp og skjæres i pene biter. Enkelt og godt!

    Pris pr. porsjon
    kr 48
    Wraps med serranoskinke

    WRAPS MED SERRANOSKINKE

    Fersk "Tortilla" hvetelefse smøres med kremost, serranoskinke, soltørket tomat og grønn salat. Det hele rulles opp og skjæres i pene biter. Enkelt og godt!

    Pris pr. porsjon
    kr 48
    Spansk omelett

    SPANSK OMELETT

    Vår spanske omelett eller "tortilla" som det heter i opprinnelseslandet er fortsatt en favoritt. Løk, poteter og krydder stekes først og toppes med pisket eggestand. Det hele bakes ferdig i ovnen og avkjøles. Rågodt!

    Pris pr. porsjon
    kr 48
    Pintxos med laks og chorizo

    PINTXOS MED LAKS OG CHORIZO

    Pintxos er tapas på brød. I denne retten får du 2 forskjellige smaker per porsjon. God røkt laks med avokadokrem og Chorizo pølse med Brie ost og honning. Jada... Det er lov å la seg friste!

    Pris pr. porsjon
    kr 70
    Gourmetsalat med rotgrønnsaker

    GOURMETSALAT MED ROTGRØNNSAKER

    Bakte og ferske rotgrønnsaker vendes i syrlig dressing og krydder. En fryd for både øye og gane!

    Pris pr. porsjon
    kr 53
    Tomat- og mozzarellasalat

    TOMAT- OG MOZZARELLASALAT

    Akkurat så godt som det høres ut! Modne tomater og fersk mozzarella ost toppes med syrlig balsamico dressing og fersk basilikum.

    Pris pr. porsjon
    kr 51
    Lakseloin på avokado

    LAKSELOIN PÅ AVOKADO

    Fine stykker av laks sitrussaltes og bakes i ovnen med Teriyaki-glaze til ferdig. Fisken serveres med avokadopurè, Teriyaki-majones og redikker når vi legger opp. Her er det mye god smak!

    Pris pr. porsjon
    kr 56
    Grønn potetsalat med sesam

    GRØNN POTETSALAT MED SESAM

    Nybakte småpoteter blandes med salat, snittet rødkål, redikker og cherrytomater. Salaten vendes med en kjempegod sesamdressing. En ny favoritt?

    Pris pr. porsjon
    kr 48
    Chevre salat

    CHEVRE SALAT

    Bakte rødbeter og rotgrønnsaker vendes i balsamicovinagrette og toppes med Chevre ost og honningglaserte valnøtter. Deilig!

    Pris pr. porsjon
    kr 48
    Focaccia med aioli

    FOCACCIA MED AIOLI

    Vi baker vår egen focaccia her på Matspecialen. Denne lages på italiensk Manitoba mel, god olje, urter og toppes med et lett dryss maldonsalt. Med på kjøpet følger en deilig skål med hjemmelaget aioli. Focaccia serveres best lun og kan med fordel legges hel på en fjøl på buffeten og skjæres opp av gjestene selv, når de forsyner seg med mat!

    Pris pr. brød > Nok til ca. 10 pers.
    kr 349
    Aioli

    AIOLI

    Et populært tilbehør til våre koldtbord og tapasretter! Aioli er en spansk variant av majones med hvitløk. Perfekt erstatter for smør på brød og som dip-saus til magre retter. Ekstra aioli er alltid kjærkomment på buffeten, og har du rester er holdbarheten god nok til at du kan kose deg med restene i uka etter arrangementet også!

    Pris pr. porsjon
    kr 12
    Oliven

    OLIVEN

    Savner du noe småtteri? Hva med en deilig skål med husets marinerte oliven? Skader ikke å ha noe å "snackse på" når måltidet nærmer seg slutten heller? Alltid godt med noe salt!

    Pris pr. porsjon
    kr 27
    Manchego

    MANCHEGO

    Manchego er spanias mest kjente fastost laget på fåremelk. Dette er en populær tilleggsrett, og det skjønner vi godt. Passer perfekt sammen med oliven, focaccia, spekemat, salat eller stort sett alt. Alle setter pris på litt ekstra ost på Tapasbuffeten!

    Pris pr. porsjon
    kr 33
    Crema Catalana

    CREMA CATALANA

    Husk noe søtt som avsluttning på Tapasbuffeten din, det vil gjestene dine sette pris på! Crema Catalana er spanjolenes svar på Créme Brûlée, men istede for vanilje er Catalanaen smakssatt med appelsin og kanel. På toppen av fløtepuddingen er det et "lokk" med appelsin gelè.

    Pris pr. porsjon
    kr 59