Sjokoladekompaniet – En klasseopplevelse i sjokolade og håndverk!
Siden oppstarten i 2023 har Sjokoladekompaniethatt én visjon: å skape sjokolade som virkelig setter spor. Hver bit er en nøye gjennomtenkt opplevelse, en pause fylt med ren smak og kompromissløs kvalitet. Vår lidenskapelige sjokolademaker tar seg tid til å perfeksjonere hvert eneste stykke, med en dedikasjon som gjør vår sjokolade både enkel og spektakulær.
Vi bruker kun de beste råvarene, uten unødvendige tilsetningsstoffer, for å gi deg ekte sjokolade fylt med naturlig smak og omtanke. Hos Sjokoladekompanieter sjokolade mer enn et produkt – det er vår lidenskap, og vi gleder oss til å dele uforglemmelige smaksopplevelser med deg.
En perfekt påskepakke til hele familien. Her finner du vår aller beste godis til en hyggelig pakkepris! Det beste godteriet til påske finner du på Sjokoladekompaniet. Her har vi satt sammen en eske fyllt til kanten med marsipan, sjokolade og gele produkter. Alt sammen til en hyggelig pris. God Påske!
1 Pasjonsfruktgele - ca. 70 g
1 Sjokoladeplate Påskecrunch - ca. 75 g
1 Marsipanstenger Påskegull - ca. 100 g
1 Drasjerte Mandler - ca. 100 g
1 Påskepose - ca. 130 g
En velsmakende pose med påskeprodukter. Denne vil du like! Bare det beste er godt nok til påske! I Sjokoladekompaniets påskepose finner du både sjokolade- og marsipanprodukter av høy kvalitet. Deilige sjokoladetrekte marsipanegg, sjokoladebiter og marsipanfigurer. Ta med deg en pose av dette produktet i solveggen i år!
En krisp og god sjokoladeplate. Her har vi valgt en blanding av melkesjokolade og lys karamellsjokolade. I kombinasjon med sprøstekt pannekake, blir dette både velsmakende og knasende sprøtt i munnen. Dette må være den beste tur-sjokoladen på markedet, uten tvil. Passer godt når man har gjort en innsats i skisporet og fortjener en godbit ved siden av den obligatoriske appelsinen. Melkesjokolade, karamellsjokolade og sprøstekt pannekake er en vinner! Her får du en knasende god sjokoladeplate som vi er overbeviste om at vil være førstevalget for mange denne påsken! Nyyyt!
Deilige mandler saltes, bakes og drasjeres med sjokolade og glans. En klassisk og smakfull kombinasjon! Drasjering er en kulinarisk teknikk som går ut på at vi dekker de saltede mandlene med et tykt lag sjokolade gjennom tromling av nøttene og tilførsel av sjokolade, farge og glans under prosessen. Dette gir et spennende produkt med god balanse i smaken og en klassisk fristende tekstur!
★ 1 x Marsipanrute – ca. 60 g ★ 1 x Pasjonsfruktgele – ca. 70 g ★ 1 x Sjokoladeplate Mørk – ca. 80 g ★ 1 x Sjokoladeplate Barnas Favoritt – ca. 95 g ★ 1 x Marsipanstenger – ca. 100 g ★ 1 x Drasjerte Hasselnøtter – ca. 100 g ★ 1 x Drasjerte Mais – ca. 100 g