Søk
CATERING MENY
    Menu Close

    Helkokt ørret



    ★ Pris pr. porsjon

    ALLERGENER
    MATINFO
    kr 59
    Minimums antall 12
    i h

    Helkokt ørret

    En delikat rett som både smaker fantastisk og ser imponerende ut på buffetbordet. Perfekt for koldtbord, selskaper eller spesielle anledninger.

    Tilberedning
    Hel, fersk ørret trekkes skånsomt i en smakfull buljong for å sikre saftig og mørt kjøtt. Etter avkjøling fjernes skinnet forsiktig for en ren og elegant presentasjon.

    Presentasjon
    Den hele fisken anrettes vakkert på fat og pyntes med friske urter, sitronskiver og andre dekorative elementer som fremhever den naturlige skjønnheten.

    Serveringstips
    Helkokt ørret er perfekt som hovedrett på koldtbordet og smaker nydelig sammen med dillmajones, potetsalat eller friske grønnsaker.

    Gi gjestene dine en smakfull og visuell opplevelse med denne klassikeren!