Chili sin Carne med ris
Fyldig tomatsaus
En aromatisk base laget med tomater og et balansert utvalg av krydder som gir dybde og varme.
Møre bønner og grønnsaker
Nøye utvalgte ingredienser som gir tekstur og fylde til retten.
Perfekt kokt ris
Lett og luftig ris som kompletterer den smakfulle gryten.
Moderne innfrysningsteknologi
Bevarer den hjemmelagde smaken, næringsinnholdet og teksturen i hver porsjon.
Miljøvennlig valg
Lang holdbarhet som bidrar til mindre matsvinn – godt for planeten og perfekt for deg.
Chili sin Carne fra Matspecialen er et plantebasert alternativ som leverer på både smak og kvalitet. Et ideelt valg for en rask, næringsrik og smakfull middag!
INNHOLD
Ris, Tomat, Vann, Paprika, Løk, Chilibønner, Kidneybønner, Cannelinibønner, Tomatpurè, Limejuice (sulfitt), Hvitløk, Chili, Spisskummen, Cayenne Pepper
NÆRINGSINNHOLD
Energi 248 kj / 59 kcal
Fett 0.3 g
-hvorav mettede fettsyrer 0.06 g
Karbohydrat 10.1 g
-hvorav sukkerarter 2 g
Protein 2.7 g
Salt 0.2 g
GTIN
7090007930779
PRODUSENT
Matspecialen AS,
Ole Deviks vei 26-28,
0666 Oslo, Norge
NETTSTED
matspecialen.no
KONTAKT
kundeservice@matspecialen.no
Tlf: 23 03 95 00
OPPBEVARING
Fryst produkt. Oppbevares ved minus 18-20 °C.
Oppbevares i fryser frem til maten skal varmes.
Tint produkt bør ikke fryses igjen.
TILBEREDNING MICROBØLGEOVN
Stikk noen hull i plasten.
Varmes på medium styrke (ca. 500 W) i 5 minutter.
Fjern toppfolien og rør om.
Varm opp i ytterligere 5 minutter, eller til produktet er gjennomvarmt.
TILBEREDNING STEKEOVN
Stikk noen hull i plasten.
Varmes på 160 °C (varmluft) i 15 minutter.
Fjern toppfolien og rør om.
Varm opp i ytterligere 15 minutter, eller til produktet er gjennomvarmt.
"Husk at alle ovner er forskjellige, derfor er den anbefalte oppvarmingstiden
kun veiledende. Makstemperatur toppfolie 170 °C."