Chili con Carne med ris
Saftig kjøtt
Tilberedt med kvalitetskjøtt som gir fyldig smak og tekstur.
Krydret tomatsaus
En aromatisk saus med et balansert innslag av varme krydder og tomater.
Møre bønner
Perfekt tilberedt for en autentisk og mettende opplevelse.
Perfekt kokt ris
Luftig ris som komplementerer den krydrede gryteretten.
Moderne innfrysningsteknologi
Bevarer smak, næring og tekstur, slik at retten alltid smaker som nylaget.
Miljøvennlig valg
Lang holdbarhet som reduserer matsvinn – en gevinst for både deg og miljøet.
Chili con Carne fra Matspecialen er en smakfull klassiker som passer perfekt til en rask middag uten kompromiss på kvalitet. Nyt et hjemmelaget måltid på enkleste vis!
INNHOLD
Kjøttdeig av storfe (28,8%), Ris, Vann, Tomat, Paprika, Løk, Kidneybønner, Chilibønner, Tomatpuré, Limejuice (sulfitt), Hvitløk, Chili, Spisskummen, Cayenne Pepper

NÆRINGSINNHOLD
Energi 382 kj / 91 kcal
Fett 3.4 g
-hvorav mettede fettsyrer 1.5 g
Karbohydrat 8.3 g
-hvorav sukkerarter 1.4 g
Protein 6.1 g
Salt 0.16 g
GTIN
7090007930762
PRODUSENT
Matspecialen AS,
Ole Deviks vei 26-28,
0666 Oslo, Norge
NETTSTED
matspecialen.no
KONTAKT
kundeservice@matspecialen.no
Tlf: 23 03 95 00
OPPBEVARING
Fryst produkt. Oppbevares ved minus 18-20 °C.
Oppbevares i fryser frem til maten skal varmes.
Tint produkt bør ikke fryses igjen.
TILBEREDNING MICROBØLGEOVN
Stikk noen hull i plasten.
Varmes på medium styrke (ca. 500 W) i 5 minutter.
Fjern toppfolien og rør om.
Varm opp i ytterligere 5 minutter, eller til produktet er gjennomvarmt.
TILBEREDNING STEKEOVN
Stikk noen hull i plasten.
Varmes på 160 °C (varmluft) i 15 minutter.
Fjern toppfolien og rør om.
Varm opp i ytterligere 15 minutter, eller til produktet er gjennomvarmt.
"Husk at alle ovner er forskjellige, derfor er den anbefalte oppvarmingstiden
kun veiledende. Makstemperatur toppfolie 170 °C."