Søk
CATERING MENY
    Menu Close

    Albondigas med parmesan

    Pris pr. porsjon
    ALLERGENER
    MATINFO
    kr 53
    Minimums antall 6
    i h

    Albondigas med parmesan

    Hjemmelagde spanske kjøttboller, også kjent som albondigas, serveres i en fyldig tomatsaus og toppes med revet parmesan for en ekstra smakfull opplevelse.

    Albondigas
    Saftige kjøttboller laget av nøye utvalgt kjøtt, urter og krydder, formet for hånd og stekt til perfeksjon.

    Tomatsaus
    En fyldig og smaksrik saus laget av modne tomater, hvitløk, løk, urter og en anelse krydder for balanse.

    Parmesan
    Nyrevet parmesan gir retten et kremet og salt løft.

    Tilberedning
    Kjøttbollene varmes forsiktig opp i den rike tomatsausen for å absorbere smakene. Retten toppes med et generøst dryss parmesan rett før servering.

    Serveringstips
    Perfekt som en del av et tapasbord eller servert med brød og aioli. Kan også nytes som en hovedrett med pasta eller ris ved siden av.

    En klassisk tapasrett med en smakfull vri!